| Посів насіння овочевих культур, отримання розсади помідорів, перцю, ранньої капусти, огірків, баштанних культур |
20-25% додавати у грунт у процесі приготування поживних субстратів: посів насіння, наповнення стаканчиків під час пікіровки розсади |
Березень- квітень |
| Приготування субстрату для горщечків, що призначені для розсади овочів та декоративних культур |
Склад субстракту: 20% добрива і 80% грунту |
Березень - квітень |
| Картопля, розсада помідорів, капуста |
15-20 г (1 столова ложка) у кожну лунку при посадці; 50-100 г/м2 або 5-10 кг на сотку під оранку (перекопування) rрунту |
Квітень - травень |
| Морква, цибуля, буряк, пастернак |
40-50 г (1/3 - ½ склянки) на погонний метр вноситься на дно борозни під час посіву; 50-100 г/м2 (1/2 - 1 склянка/м ) або 5- 10 кг на сотку під оранку (перекопування) |
Квітень - травень |
| Салат, кріп, петрушка, редис, квіти |
25-40 г (1/4-1/3 склянки) на погонний метр на дно борозни; 50-70 г/мZ або 5-7 кг на сотку під оранку (перекопування) |
Квітень - травень |
| Розсада перцю, огірків, баштанні культури |
20 г (1 столова ложка) у лунку при посадці; 50-100 г/м2 або 5-10 кг на сотку під оранку (перекопування) rрунту |
Квітень - травень |
| 3акладка нових плантацій суниці |
15-20 г (1 столова ложка) при посадці «вусів» суниці у лунку; 50-70 г/мZ або 5-7 кг на сотку під оранку(перекопування) |
Серпень |
| Часник озимий |
40-50 г (1/3 —1/2 склянки) на погонний метр на дно борозни при посіві; 50-100 г/м2 (1/2— 1 склянка/м) або 5- 10 кг на сотку під оранку (перекопування) |
Вересень - жовтень - листопад |
| Смородина, arpyc, малина |
0,2-0,3 кг (2-3 склянки) у лунку при посадці; |
Вересень - жовтень - листопад |
| Кісточкові і зерняткові культур и |
0,3-0,5 кг в лунку при посадці; |
Вересень - жовтень - листопад |
| Виноград |
1-1,5 кг в лунку при посадці; 2-3 кг навколо ствола для підживлення 100-300 г/м2 для підживлення за допомогою мульчування з наступним поливом |
Весна - осінь. В період вегетації |
| Газони |
10-20 кг на сотку під культивацію rрунту |
Жовтень - листопад |